16 Ocak 2014 Perşembe

KOLEKSİYON DÜKKANI AÇIYORUM

Selamlar
Koleksiyon insanı oldum resmen :D
Aşağıdakiler fincan ve kupa koleksiyonuma eklediğim son parçalar. 

Bunlar haricinde arkadaşlarımın getirdiği ya da bizim gittiğimiz seyahatlerden getirdiğimiz iki düzineye yakın parçam oldu ve her meraklısı gibi ben de daha fazla olsun istiyorum.

Sadece fincan değil pasta tabağı biriktirmeye da başlayacağım yakında; bana mutluluk veren herşeyi sevdiklerimle paylaşmaktan da mutluluk duyuyorum bu nedenle  bu biriktirdiklerimi bir dolapta saklamak yerine kullanmak, misafirlerime gününe, moduma ve konsepte göre bunlarla servis yapmak istiyorum. 

Benim gibi bu materyallere meraklı çok insan var mı yok mu bilmiyorum ama blog kullanıcılar arasında gördüğüm alıntılardan meraklıları olduğunu tahmin ediyorum.

Fincan ve tabakları bizde yurtdışında olduğu gibi  tek tek satmıyorlar, altışar  edinmek  de malesef ki çok külfetli ve ciddi bir dolap potansiyeli gerektiriyor.Bu yüzden istediklerimi alamıyorum diye eşime şikayetlenirken o da senin gibi birileri varsa sen satın al tek almak isteyenlere birim adedi ne kadara geliyorsa kargoyu da ekle  sat dedi. Bu fikir benimde aklıma gelse de uğraşabilir miyim acaba diye cesaret edememiştim.

 Ve bu fikri hayata geçirmeye karar vermiş bulunmaktayım


Öncelikle her nekadar yapmaya hakkım olsa da bu yaptığımdan kar amacı gütmeyeceğim. Bu nedenle bana fiyatı şu kadar ama şurada tamamına şu kadar istiyorlar gibi bir yanıtla gelmeyin. Aldığın zaman ve yerle bağlantılı olarak fiyatların değişiklik gösterebileceğini hepimiz biliyoruz.


Sizin de elinizde benzer ürünler olduğunda takas yapabiliriz.

Ürünler çoğunlukla vintage görünüme sahip, dönem modasını çağrıştıracak klasik görünüme sahip ürünler olacak. modern çizgilere sahip ürünlere pek merakım yok.


Elbette ikili almak istediğinizde iki adet satılabilecek.


Satışı yapılacak ürünlerin ekleneceği blog Penguenin Dükkanı adlı diğer bloğum olacak.

Satın alma ya da benzer herhani bir teklifle gelecekseniz mail adresim

Şimdilik hoşçakalın. elimdeki ürünleri en kısa sürede paylaşacağım.

11 yorum:

  1. ne hoş.
    dur duyururum ben bunu.
    :)

    zamanın olunca bloguma bir bakar mısın.
    :)

    YanıtlaSil
  2. harika olur yia
    haber ver mutlakaa :)

    YanıtlaSil
  3. Como seu blog é lindo!!!

    Amei seu bom gosto!!

    beijinhos,

    Lígia e =^.^=

    YanıtlaSil
  4. Merhaba :D Kitabını dün alışveriş sepetime ekledim D&R'ın sitesinde. Beklediğim bir kitap var o da çıkınca siparişimi vereceğim :D

    YanıtlaSil
  5. harika bir fikir ne güzel fincanlar

    YanıtlaSil
  6. ne oldu dükkan , ben mi kaçırdım yoksa

    YanıtlaSil
  7. Yok Kaçırmadın :D Henüz birşey koymadım. Türkiye'de kayda değer güzel şeyler hep yemek takımı şeklinde ve onları dağıtmak çoook zor olacaktır. Tek tek bulabildiklerimi alıyorum,haliyle onları dükkana koymaya gerek kalmıyor. Onun yerine yurt dışı seyahatlerinde alıp öyle dağıtmayı planladım. Bunun için fırsat bekliyorum. Umutluyum o günler gelecek.

    YanıtlaSil
  8. ödül verdim ki sanaaa :)

    YanıtlaSil